Bemutatkozás

A budakalászi DRESSZING Hidegkonyhai és Szolgáltató Bt. jogelődje az L&L Hidegkonyha 1995-ben kezdte meg hidegkonyhai termékek készítését és forgalmazását. Termékeinket előrendelés alapján hűtőautóval házhoz szállítjuk magán-, üzleti- és céges megrendelőinknek egyaránt. Célunk a termékek mind jobb és jobb minőségben történő előállítása, a vevőkör bővítése a családias hangulat megtartása mellett.
Termékeink bő választéka magába foglalja az ismert hidegkonyhai készítmények -szendvicsek, saláták, hidegtálak, illetve egyedi termékek és a mai táplálkozási szokásoknak megfelelő ételek termékcsaládját. Termékeink általunk hozzáadott tartósító- vagy egyéb mesterséges anyagot nem tartalmaznak.
Vállalkozásunk minden megrendelést frissen készít, megadott időpontban pontosan kiszállít. Ezen elvárásoknak már 25 éve sikerült maradéktalanul megfelelnünk. Jelszavunk: Minőségi termékek, elfogadható ár, pontos megbízható szállítás!

 

Egyéb szolgáltatásunk:

Üzleti megbeszélésekre, céges összejövetelekre, ünnepségekre, születésnapokra, tanfolyam-szervező cégeknek a tanfolyam ideje alatt hidegtálak, saláták, szendvicsek készítése és kiszállítása.

Finger-food jellegű rendezvényeket is vállalunk!

 

Megbeszélés alapján: Kávé
  Üditők
  Ásványvíz
  Eldobható evőeszközök, poharak, tányérok
50 főig: üvegpoharakat
  porcelántányérokat
  fém evőeszközöket is tudunk biztosítani!

 

Nyitvatartásunk

Hétfő - Szombat: 8.00 - 16.00-ig

Vasárnap: Zárva


© 2019 Minden jog fenntartva. Dresszing Bt. Kapcsolat Adatvédelem